Arbeider du med å utvikle eller markedsføre webtjenester bør du få med deg vår nye seminarserie. Månedens tema er lead nurturing - hvordan får du flere signups?

En innovasjon representerer en ny måte å løse et eksisterende problem. Utfordringen med å skaffe kunder ligger først og fremst i at ingen kjenner til - og ikke minst, ingen leter etter - den nye løsningen du tilbyr. Nye brukere må både forstå og oppleve verdiforslaget ditt, gjennom “lead nurturing”, før eventuell betalingsvilje i det hele tatt blir aktuelt.

21. mars
Frokost serveres fra kl. 8.30
Første foredrag begynner kl. 8.45
Coupler, Torggata 13

!! Seminaret er allerede avholdt!!

Disse deler sine erfaringer

Å skaffe signups gjennom taktisk kommunikasjon i sekvens
Sigurd J. Vik, strategisk leder, Coupler
Å skaffe nye brukere til en ny tjeneste handler om å overbevise målgruppen om at det er fornuftig å investere tid i å lære seg noe nytt, som gjør at man får en gevinst i fremtiden. Lead nurturing handler om å skape personifisert kommunikasjon i taktiske sekvenser.

Erfaringer med Hubspot - på godt og vondt

Christian Westerberg Thoresen, CMO & Founding partner Payr
Christian er CMO i Fintech-selskapet Payr, hvor han arbeider med et bredt utvalg av oppgaver innenfor produktutvikling, kommunikasjon og “growth hacking”. Han har en teknisk bakgrunn fra NITH/DPH, og over 15 års erfaring fra lederroller i kommunikasjonsbransjen med fokus på det digitale. Christian var også en av to grunderne bak det anerkjente digitale designbyrået Soulpolice, som i 2010 ble kjøpt av kommunikasjonshuset Dinamo

Case: Vibbio - lead nurturing for bedriftskunder

Maria Willoch, VP of Sales Vibbio
Maria Willoch jobber som salgsdirektør i oppstartsselskapet VIBBIO. Maria har jobbet med salg og markedskommunikasjon hele sin karriere, og ble tidlig engasjert i alt som har med MarTech å gjøre. Hun har spisskompetanse innen Sales Operations, Inbound og Account Based marketing, og lever etter mottoet "track everything"

Growth Hacking i praksis

Artur Czemiel, CEO & Founder Aexol
Artur er en lidenskapelig utvikler, oppfinner og CEO i Aexol. Han har jobbet med å utvikle og markedsføre mobil-apper i en årrekke. Artur og Aexol gjør seg spesielt bemerket som “growth hackers” og topper til stadighet nedlastingslistene i Appstore - globalt!

PS! Dette arrangementet er allerede avholdt, men følg med for flere spennende arrangementer!

 

KEEP ME INFORMED 

Magnus Nilsson

Written by Magnus Nilsson