2 min read

Frokostseminar: Onboarding av nye brukere

By Magnus Nilsson on 18.jan.2018 20:04:05

Topics: seminar event

Arbeider du med å utvikle eller markedsføre webtjenester (software as a service) bør du få med deg vår nye gratis seminarserie. Månedens tema er onboarding - hvordan får du aktive brukere? Vi byr på frokost og læring fra Inzpire.me, Fuse, SDG og Coupler.

   

Disse deler sine erfaringer

Å få nye brukere er ikke det vanskelige
Magnus Nilsson, daglig leder, Coupler
Å få tusen nye brukere er ikke så vanskelig - det har Google og Facebook løst for de fleste. Men å få tusen aktive brukere, dét er en helt annen jobb.

Veien til brukerens første “wow!”
Jacob Nordan, COO i Fuse
Fuse er et verktøy som hjelper utviklere å skape mobilapper. Som utviklerverktøy kan det være en lang prosess å begynne å jobbe til å lage noe konkret hvor man selv opplever styrken i system. Jacob deler læring om hvordan Fuse arbeider for å bedre forstå når brukeren oppnår sin første wow-moment.

Onboarding - erfaringer så langt
Mats Lyngstad, Founder & CEO i inzpire.me
Inzpire.me er en markedsplass som kobler influencers med annonsører. Dette innebærer onboarding av to helt forskjellige type brukere med forskjellige behov. Lær hvordan Inzpire.me arbeider med å skape gode onboardingprosesser for å aktivere begge sider av markedsplassen.

Merkevaren må skinne gjennom
Jørgen T. Helland, Strategy Director i SDG
Hvordan du tar i mot dine kunder i digitale grensesnitt sier mye om relasjonen dere skal ha. At det må gå raskt og effektivt er selvsagt, men merkevaren din må skinne gjennom. Den er grensesnittet til kulturen i selskapet ditt, ut mot kundene.

 

Arrangementet er allerede gjennomført, men om du ønsker å være med på lignende arrangement se her.

 

KEEP ME INFORMED 

Magnus Nilsson

Written by Magnus Nilsson