2 min read

Fagpressen skal man ikke kimse av!

By Coupler on 22.nov.2022 13:32:45

Visste du at det finnes over 400 fagmagasiner i Norge? Ikke vi heller! Forrige uke var vi på Fagpressedagen. Der lærte vi mye nytt gitt.

Topics: event
2 min read

SoMe – ellers skjedde det ikke!

By Coupler on 16.aug.2022 09:03:06

Arendalsuka er i gang – og bedrifter som din, som skal bidra i samfunnsdebatten med viktige poenger, er på vei til en liten kystby for å fortelle hvordan. Men, hva er vitsen med å være der hvis du ikke etterlater synlige digitale spor?

Topics: event marketing digital marketing inbound marketing
1 min read

Lead Nurturing Workshop with TheFactory

By Magnus Nilsson on 22.mai.2019 09:00:13

Last week we ran another round of lead nurturing workshop with our partner TheFactory, Norway's premier fintech and proptech accelerator and incubator. The participants were five promising proptech companies, and Coupler attended with just as many facilitators to assure a high impact workshop.

Topics: arrangement event workshop lead nurturing
2 min read

Frokostseminar: Go-to-market. Hva er nøkkelen til å skape vekst?

By Magnus Nilsson on 03.mai.2018 09:55:48

 

Arbeider du med å utvikle eller markedsføre webtjenester bør du få med deg vår nye seminarserie. Månedens tema er Go-to-market; hva er nøkkelen til å skape vekst?

Topics: seminar event growth marketing
4 min read

Lead nurturing: å selge noe de ikke forstår enda

By Lars Myhren Holand on 09.mar.2018 09:00:31

 

Hva er sansynligheten for at hun bestemmer seg der og da for å ta en flytur? Lead nurturing handler om å gi en potensiell kunde noe av verdi som senere kan medføre et salg.
Topics: event lead nurturing onboarding
1 min read

Frokostseminar: Onboarding av nye brukere

By Magnus Nilsson on 18.jan.2018 20:04:05

Arbeider du med å utvikle eller markedsføre webtjenester (software as a service) bør du få med deg vår nye gratis seminarserie. Månedens tema er onboarding - hvordan får du aktive brukere? Vi byr på frokost og læring fra Inzpire.me, Fuse, SDG og Coupler.

Topics: seminar event