bg-gradient

Frukostseminarium

28 januari, 08:30-10:30

Epicenter Stockholm

coupler-academy-seminar-icon

 

 

 

Trender inom B2B- och

Inbound Marknadsföring

I årets första Coupler Academy kommer vi tillsammans med Meltwater och Quinyx dela med oss vilka metoder och taktiker som visat sig vara framgångsrika för att vinna den moderna B2B-köparens förtroende.

 

Lär dig mer om: 

  • Hur du inspirerar hela din organisation att tänka inbound 
  • De 5 främsta kanalerna B2B som driver leads
  • Trender inom B2B marknadsföring som ger dig ett försprång

 

Eventet är avslutat. Men lämna gärna din email

så uppdaterar vi dig när nästa tillfälle kommer!

 

Jag vill bli uppdaterad om nästa event!
 

Agenda

 
08:30 Kaffe & Frukost
 
09:00 Välkommen!
09:10 Hur du inspirerar hela din organisation att tänka inbound. Anna Ålenius-Mathson berättar hur en bra story, ett attraktivt varumärke och bra internkommunikation kan få hela organisationen att tänka inbound.
 
09:35 De 5 främsta kanalerna B2B som driver leads
Ett praktiskt föredrag av Sophie Hedestad med många exempel
 
10.00 Paus
 
10:05 Ett litet steg för marknadsföring, ett jättesprång för B2B
André från Coupler summerar morgonen och ger dig en översikt på vilka trender inom B2B marknadsföring ger dig ett försprång i 2020.
 
10:30 Slut!

Coupler Academy - André - Stockholm

TALARE 

andre-wesenberg-coupler-500x500

André Fredrik Wesenberg, VD, Coupler Sverige

André är en entreprenör i grunden och motiveras av att arbeta med den dynamiska scale-up scenen, bland tech - och B2B bolag. Med över 15 års erfarenhet från kommunikation - och media industrin från både byråsidan och kundsidan, är han passionerad av att skapa resultat.

Han ser på den digitala utvecklingen som en bottenlös grop av möjligheter och tror starkt på framgång genom test och prövning, med en kreativ och innovativ personlighet.

sophie-hedestad-schoon-500px

Sophie Hedestad, Chef för Marknadsföring och Kommunikation, Meltwater

Sophie har en bred erfarenhet av att jobba inom marknadsföring, försäljning, ledarskap och kommunikation i tech-branschen. Hon jobbar idag som Head of Marketing på tech-bolaget Meltwater och är ansvarig för den nordiska verksamheten.

Hon har byggt upp marknadsavdelningen från scratch och en av de viktigaste initiativen har varit att satsa stort på content marketing. 

Coupler Academy - January 2020- Stockholm - Anna

Anna Ålenius-Mathson, Varumärkes- och kommunikationschef, Quinyx

Efter många år av varumärkesbyggande på techbolag som Projectplace, Rebtel, Stratsys och nu på snabbväxande Quinyx har Anna utmanat många ledare till att inte bara prata försäljning och produkt utan att även hitta sin story. Hon har testat andra branscher men alltid längtat tillbaka till utmaningen med att kombinera tech och digitalt med engagerande content.

 

Epicenter