Arendalsuka er i gang – og bedrifter som din, som skal bidra i samfunnsdebatten med viktige poenger, er på vei til en liten kystby for å fortelle hvordan. Men, hva er vitsen med å være der hvis du ikke etterlater synlige digitale spor?

Fordi! Det er sannelig ikke mange sjelene som kommer til å få med seg hva du prøver å kommunisere. Du har investert mye tid og ressurser de siste månedene på å spisse budskapet ditt, for ganske få folk som faktisk er fysisk tilstede, men det er egentlig veldig lett å få din bedrifts “why” til å koke og leve i hodene til veldig mange der ute. Så lenge du er aktiv på sosiale medier.

Du har jo en egen nyhetskanal på LinkedIn eller Facebook, men hvis du ikke fyller den med innhold vil “pausefiskene” (eller statisk snø, for de som husker lineær-tv) ta over – og dem er det ingen som bryr seg om. 

 

Vær tilstede under Arendalsuka – også på sosiale medier. Har ikke tid? Vet ikke hva du skal si? Null problem – det hjelper vi deg med! 

Les hvordan tjenesten vår fungerer!

Coupler er eksperter på krysningen mellom bedriftskommunikasjon og digitale medier, og nå snur vi oss rundt og tilbyr å fikse SoMe for deg under Arendalsuka! Jepp, det skjer i “in real time”, men det gjør også sosiale medier. Og der trenger du å være aktiv med en strategisk kommunikasjon som kan posisjonere deg og ditt firma – og gjøre dere til tankeledere innenfor spesifikke felt

Altså, hva er poenget med å være på Arendalsuka hvis ikke flere enn dine gamle arbeidskollegaer, bransjevenner og et par til får vite om det? Pics, or it didn’t happen. 

 

Hvordan kan vi helt konkret hjelpe din bedrift?

Coupler tar både bildene, videoene – og skriver og legger ut postene på din LinkedIn-side, Facebook eller for eksempel blogg. Vi har folk tilstede i Arendal under uka, og kan ta styringen over dine sosiale medier slik at du kan ha fokus på å gjennomføre et godt event mens vi sørger for at alle i din målgruppe får med seg det viktige du har å si, selv om de ikke er fysisk tilstede.

Alt du trenger å gjøre er å ta kontakt og fortelle litt om din bedrift, så lager vi en sosial medie-plan for deg.Ta kontakt

…og forresten, dette kan vi gjøre for deg hele året, ikke bare denne uken.

Vil du vite mer? Du kan også kontakt daglig leder Sigurd J. Vik direkte på sjv@coupler.no

Coupler

Written by Coupler