13 min read

En snarvei til bedre digital markedsføring: 8 konkrete tips som vi vet virker

By Sigurd J. Vik on 07.des.2022 10:41:00

Du vet når du har hatt et godt møte, hvor bra det føles å bli bedt om å sende over det du nettopp har presentert. Ikke bare gikk møtet bra, men kunden vil faktisk bruke sin egen tid på å fordype seg i det du har kunnskap om! Men møter tar tid, og ikke er det lett å huske å følge opp. 

Topics: how-to sales content strategy guide marketing digital marketing
2 min read

Ingen tror du har “verdens beste løsning”

By Coupler on 22.sep.2022 09:44:26

B2B-selskap bør være mer folkelige, mener Tobias Arns, CMO hos Kindly. Han har storpeiling på vekst, og vet hvordan bedrifter bør oppføre seg – eller ikke oppføre seg – på sosiale medier. 

 

Topics: how-to guide knowledge base digital marketing inbound marketing
2 min read

Unngå bedrifts-babbel på SoMe

By Coupler on 22.sep.2022 09:42:31

En av Norges beste tekstforfattere, Camilla Hager, vil at firmaer skal unngå bedrifts-babblet på sosiale medier. Og senke skuldrene litt. Så lenge du har en plan!

 

Topics: how-to guide knowledge base digital marketing inbound marketing
2 min read

SoMe – ellers skjedde det ikke!

By Coupler on 16.aug.2022 09:03:06

Arendalsuka er i gang – og bedrifter som din, som skal bidra i samfunnsdebatten med viktige poenger, er på vei til en liten kystby for å fortelle hvordan. Men, hva er vitsen med å være der hvis du ikke etterlater synlige digitale spor?

Topics: event marketing digital marketing inbound marketing
5 min read

Merkevarebygging: Unngå å bli glemt i en digital verden

By Paulina Ćwikowska on 15.des.2021 11:13:15

Markedsførere overfokuserer på raskE konverteringER. - husk at på den andre siden av skjermen SITTER DET EKTE mennesker, sier Mari Grønvold fra Strossle Norge.

Topics: marketing digital marketing inbound marketing
4 min read

Menneske eller kunstig intelligens? Silvija Seres fra LØRN.TECH forklarer

By Dina Aarthun Engh on 10.sep.2021 10:08:32

Med stor framgang er kunstig intelligens neste steg for de som er i framkant og driver med marketing automation. Ofte presenteres vi med det kjente dilemmaet, hvem er best - menneske eller maskin? Vi har bedt den fremtidsrettede Silvija Seres om å ta en titt inn i glasskulen, da vår egen Sigurd J. Vik i Coupler var gjest i podcasten hennes, LØRN.TECH. Temaet for episoden er bruken av ny teknologi, data og digital markedsføring.

Silvija Seres er en anerkjent matematiker og bedriftsrådgiver som kan mye om teknologi. I dette intervjuet snakker hun rundt nåtidens og fremtidens bruk av digital teknologi, deriblant kunstig intelligens.

Topics: marketing technology digital marketing AI privacy technology
6 min read

Hvorfor HubSpot, og hvilket nivå? Et avansert system forklart med vanlige ord.

By Sigurd J. Vik on 23.mar.2021 23:46:19

Hvorfor trenger man HubSpot til markedsføring hvis man driver med salg i dag?

 
Når man har jobbet med systemet en stund blir det nesten vanskelig å svare konkret fordi det blir en naturlig del av arbeidsflyten. For å sammenligne er det litt som å bruke Word til å skrive et dokument versus en skrivemaskin, eller kanskje mer teknisk korrekt sammenligning: Å bygge en webside ved hjelp av et CMS versus å bygge en database selv. Sistnevnte er fullt mulig, og mer effektivt enn å kode ren HTML, men så snart man har begynt å bruke et CMS er det så mye mer effektivt for å publisere innhold på en webside at alle stort sett har sluttet å lage egne løsninger for dette.
 
Topics: marketing technology CRM guide knowledge base digital marketing inbound marketing HubSpot